Jordnära Hund - Ett miljövänligt hunddagis & nattis! 
hund på hunddagiset
Svista
Schema
Öppettider/Priser
Pensionat
Regler
Funderingar
Personal
Hitta hit
Kontakt/Anmälan
Rekommendationer
Kloklipp/Bad
Facebook
Valpkull 2015
© Jordnära Hund AB,
utvecklad av Jenny Andersson
Viktiga regler

tassavtryckHunden ska vara minst 6 mån och rumsren när den börjar på dagis.
hand som skriver Inskolning kommer att ske första månaden. (läs mer om inskolningen längre ner)
 hand som skriver
Uppsägningstiden är en månad efter inkommen skriftlig uppsägning. Kopia på den sista månadens inbetalning ska lämnas in i samband med uppsägningen.
stopskylt 
Vi har rätt att omedelbart säga upp avtalet om en hund uppvisar aggressivitet eller om en hund biter personalen eller en annan hund under dagistid. Månadsavgiften återbetalas ej.
myntOm hunden ej kan vara på dagis pga sjukdom eller ohyra hos hunden reduceras ej avgiften. Inte heller om ägaren väljer att ha hunden hemma under ledighet eller sjukdom.
Hunden lämnas/hämtas av personalen vid grinden åt matte/husse. Detta för att skapa en lugnare miljö eftersom vår lokal har en öppen planlösning.
Koppel ska tas med (ej flexi). Hunden ska alltid vara kopplad utanför dagis.
hund De hundar som inte har särskilda behov av att utfodras till lunch kommer inte att tilldelas denna eftersom vi vill skapa ett så lugnt hunddagis som möjligt. Lunchfodring bara till valpar, unghundar, äldre hundar eller sjuka hundar som behöver mat fler gånger per dag. Vid behov av lunchutfodring medtager du egen mat till din dagishund.

Hundägaren och dagiset kommer överens vid inskrivning om hunden ska ha lunch.
telefonVid frånvaro måste ägaren i god tid meddela dagiset så att personalen inte sitter och väntar på en hund som inte kommer. Även vid sen inlämning ska personalen meddelas i god tid.

Vid busshämtning/lämning göres detta upp på ett särskilt schema i god tid. Personal finnes då alltid på plats vid busshållplatsen för att Ni som hundägare ska slippa ta bilen och kunna åka kollektivt och miljövänligt, även om Du ska lämna hund på dagis.

  • Om din hund löper, får hunden EJ vistas på dagis.
  • Dag före röd dag, stänger vi 15. RÖD DAG STÄNGT.
  • Ska någon annan än matte och husse hämta hunden, måste vi fått veta det innan, vi lämnar ej ut hundar till okända personer utan information från ägaren.

sprutaHunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Mot kennelhosta ska hunden vaccineras varje år. Kopia ska lämnas.
vetrinär
Hunden måsta vara liv- och ansvarsförsäkrad. Kopia lämnas till personal.
ambulanshelikopterVid olycka ska personalen på egen bedömning ta hunden till veterinären. Räkningen kommer sen att betalas av ägaren vid hämtning av hunden.
provrörOm en hund har varit sjuk och måste äta medicin så måste ägarna upplysa personalen om det. Efter överenskommelse kan personalen ge medicin till hunden under dagen.
olycka
Vid olyckor och sjukdom kommer vi att vända oss till
                            Årsta Veterinärpraktik/Djurklinik
                                         Tel. 018-221100 

Inskolningen av en ny hund, tar minst en vecka. Sen bestämmer vi hur vi fortsätter inskolningen beroende på hur din hund reagerar på dagiset, men räkna med att det tar minst en vecka innan den kan gå heltid.